Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

mandag den 23. april 2012

Det ene udelukker ikke det andet!

Med baggrund i den ældre- og handicapfjendske busplan i Roskilde Kommune bragte Blog og Brok en kommentar omkring socialkammerat Jørgensens, formand for Teknik- og Miljøudvalget, sidste nye beklagelse – dette med overskriften ”Torben Jørgensen – makværkets mester”

I den forbindelse blev nævnt en historie om rektor, der skal skrive en anbefaling til en afgangselev og spørger eleven, hvad han vil være - dum eller doven – for andet er der ikke belæg for. Dog fik Torben Jørgensen valget mellem uduelig eller utroværdig!

Efter at have læst Roskilde Dagblad, hvoraf det fremgår, at bemeldte Jørgensen ikke mente det var nødvendigt, at underrette naboerne om flerårig etablering af adskillige skurvogne lige op af haverne i et stille villakvarter – så har Blok og Brog revideret sin opfattelse.
Hvorefter ovennævnte alternativer ikke længere er aktuelle – Torben Jørgensen er begge dele!

Typisk for Jørgensen lægges skylden for manglende information ganske urimeligt på sygehuset, der de næste par år skal bruge pavillonerne. Dette på trods af, at Jørgensens forvaltning længe har vidst alt om sagen!
Samtidigt mener Jørgensen, at information eller høring af de omkringboende ikke skal ske i den lokalplan, som sygehuset henhører under - medens det omvendte åbenbart er tilfældet i den lokalplan, som villaerne henhører under!

Er De forvirret – det er der sandelig ingen grund til at blive! Sagen dokumenterer desværre, at kommunens administration efterhånden er blevet en stat i staten.
Torben Jørgensens rolle som udvalgsformand er reduceret til at bortforklare, undskylde, lappe på egne og forvaltningens talentløsheder og så i øvrigt søge at slippe for politisk ansvar!

Blok og Brok vil selvfølgelig ikke postulere, at såfremt borgmester Joy Mogensen boede i en af de berørte villaer, da var der en til vished grænsende sandsynlighed for, at forvaltningen havde beordret skurvognene flyttet til et andet sted på hospitalets område – men gæt selv!