Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

fredag den 26. november 2021

Note 970

ULOVLIGT!

Var det fra i går midnat, fortsat at lade valgplakater blive hængende. En stor del er selvfølgelig allerede væk, men der sidder fortsat masser af grimme og potentielle øjenudstikkere tilbage i form af udstikkende plastikstrips i øjenhøjde.

Spørgsmålet er nu, hvordan Roskilde Kommune vil håndtere problemet. Det er nemlig ikke længere muligt at se fra hvilke valgplakater, de forskellige strips stammer.

Under alle omstændigheder bør kommunen foranledige dem fjernet, inden nogen kommer til skade. For sker det, bliver det problematisk, hvem der skal betale en eventuel erstatning. Faktisk er der nemlig kun kommunen, det vil sige skatteyderne, tilbage!

Nu har forvaltningen altid været kendt for sin hurtighed og omhyggelige varetagelse af det kommunale ansvar og borgernes interesser, så mon ikke jagten på de resterende strips allerede er gået ind - rettidig omhu er godt! 

GAB!
Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer atter et indslag fra den selvopkastede sygehusgruppe. Denne gang forklarer gruppen meget omhyggeligt, hvad de lokale regionsmedlemmer skal foretage sig i forbindelse med Sjællands Universitetshospital Roskilde. Gruppen tror sig nemlig langt bedre kvalificeret og meget klogere, end de valgte politikere!

Til at begynde med var gruppen rimelig interessant, men det er mange år siden. Nu er de blot trivielle til det gabende kedsommelige - og har for længst overlevet sig selv! 

ULOGISK
Annoncebladet Roskilde Avis bringer en salgsannonce fra ejendomsmæglerfirmaet Boligkompagniet - dette med følgende overskrift: 

"Rækkehus med potentiale" 

- Umuligt, huset har ikke høj rejsning - tagetagen kan ikke udnyttes! 

DAGENS GLIMT
"Computere er de klogeste idioter, der findes"
(Norman Mailer - amerikansk forfatter)

 

Skab julehygge og glæde - støt Kafé Klaus