Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

torsdag den 25. november 2021

Note 969

VALGRESULTATET

Bringer de lokale medier en masse kommentarer til. På redaktionen for Blog og Brok vil vi dog i al beskedenhed nøjes med at henvise til "Dagens Glimt" nedenfor! 

(U)NORMALT!
Partiorganet Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer udgaveredaktør Torben Kristensens kommentar til kommunalvalget. Det sker under overskriften: 

"Tilbage til det normale" 

- Hvilket betyder, at socialkammerateriet med borgmester Tomas Breddam i spidsen vil fortsætte med at solde skattekronerne op på unødvendige politiske prestigeprojekter som eksempelvis to parkeringshuse og en stibro, dette alene til ære for Musicon  - samlet pris 200 millioner!

Det betyder dermed, at de asociale nedskæringer på ældreområdet fortsættes, forholdene for syge og handicappede forringes, og det samme vil gøre sig gældende på børneområdet!

Miljøindsatsen reduceres og dækningsbidraget vil stadigvæk ikke kunne fjernes, hvilket betyder, at kommunens erhvervsvenlighed fortsat vil være forringet.

Kort sagt, det "normale" vil altså være, at det unormale fortsætter i de næste fire år! 

KLAPPE KLAPPE KAGE?
Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer et læsebrev fra en meget utilfreds beboer på Musicon - dette med overskriften: 

"Roskilde Kommune svigter Bifaldet" 

- Tja, som sædvanligt er der åbenbart fortsat ikke noget at klappe af i den kommunale forvaltning! 

HØJST EJENDOMMELIGT
I Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer ejendommelig- undskyld ejendomsmægler Eltoft Nielsen følgende beskrivelse af en landlig ejendom: 

"... et paradis for heste, får, geder, høns, ænder, familiens børn og jagt selvfølgelig." 

- Tja, vel ikke samtidigt?! 

DAGENS GLIMT 
"Et samfund har de skurke, det fortjener"
(Albert Camus - fransk forfatter) 

 

Skab julehygge og glæde - støt Kafé Klaus