Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

onsdag den 24. november 2021

Note 968

DET ER PLASTIK!

Og det er officielt fy fy at bruge af hensyn til forurening af naturen. Det kan alle de lokale politiske forskruninger - undskyld partier - uden tvivl være enige i. Ikke desto mindre bruges der kilometervis af plaststrips til opsætning af valgplakater!

For føje spot til skade efterlades en stor del plaststrips på træer og lygtepæle samt i rendestenen, når valgplakaterne tages ned.

Specielt de spidse ender på disse strips placeret i forskellige højde på lygtepælene udgør en potentiel risiko for at få stukket et øje ud. Dette både hvis man cykler eller går - mange af dem sidder tilmed nede i børnehøjde!

I virkeligheden handler det kun om dovenskab og er generelt set noget svineri, der desværre kan beskues efter hvert eneste valg. 

TÅBELIG UDMELDING
Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer ved udgaveredaktør Torben Kristensen en reportage fra tændingen af juletræet på Stændertorvet. Samtidig udråber han Roskilde til at være den største handelsby på Sjælland udenfor Købenavn. 

- Tja, nu er Roskilde faktisk i forvejen den største by på Sjælland udenfor København, så det er da rimelig logisk, at den automatisk også er den største handelsby.

Det selvfølgelig helt i orden at berømme sin hjemby - hvis der altså er noget at berømme den for. Desværre er udgaveredaktørens fornemmelse for lokalpatriotisme åbenbart med alderen blevet mere og mere unuanceret - han begynder faktisk at virke latterlig! 

HØJTFLYVENDE
På internettet for Roskilde ses følgende overskrift:

"Kunderne flyver ind for at få farvet håret" 

- Skal de mon også have farvet vingerne! 

DAGENS GLIMT
"Fremtiden kommer af sig selv - fremskridtet ikke"
(Poul Henningsen - dansk multikunstner)