Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

tirsdag den 23. november 2021

Note 967

JULEN STÅR FOR DØREN

For i dag er der kun én måned til Juleaften. Derfor er det værd at huske på, at ikke alle har lige store muligheder for at fejre en rigtig god og glædelig Jul. Det kan der være mange forskellige årsager til, men under alle omstændigheder bør vi støtte de organisationer og foreninger m.fl., der søger at skabe en glædelig Jul for de af vore medmennesker, der ikke selv har muligheder for det. 

ROSKILDE ER IGEN PÅ LANDKORTET!
TV2 Lorry oplyser, at den skandaleramte svømmehal i Roskilde har så mange fejl og mangler, at den bliver lukket ned i en måned. 

- Tja, det virkelige ansvar for den skandaleramte svømmehal, der blev ikke mindre end tre gange så dyr som oprindeligt beregnet, blev aldrig placeret med navns nævnelse. Dette selvom alle, der har fulgt med i sagen ved, at skandalen skyldes to personer, nemlig den forhenværende og enevældige borgmester socialkammerat Joy Mogensens magtfuldkommenhed - dette kombineret med den daværende formand for Kultur og Idræt, SF'eren Birgit Pedersens selvtilstrækkelighed.

Senere udtalte den nuværende socialkammeratlige formand for Kultur og Idræt godt nok, at han mente, at byen havde fået en dejlig svømmehal, så skidt være med prisen. Den pågældende er "selvfølgelig" fortsat medlem af byrådet!? 

Til glæde for alle de indgroede lokalpatriotiske borgere kan det derfor oplyses, at Roskilde kan prale med at være den by i Danmark, der har den mest skandaleramte svømmehal - jamen er det dog ikke herligt?? 

DAGENS GLIMT
"Mistilliden er moder til sikkerheden"
(Ukendt oprindelse)