Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

mandag den 22. november 2021

Note 966

RENSKURET!

Ekstrabladets vinanmelder er åbenbart ekstremt renlig, således renses munden med lavendelsæbe og hvide liljer. Hvordan kan hun nemlig ellers afgøre, at et par franske hvidvine smager af disse ting?? 

BEDRE END NERVEPILLER?
Samme anmelder finder, at en anden vin beroliger, mens en tredje vin smager underfundigt af kaprifolium og jasmin. Hvilket selvfølgelig kræver, at anmelderen også har smagt på de nævnte blomster - endelig vurderes en vin som værende saltet og med masser af sjov tropisk frugt. Arten af frugter er sjovt nok ikke angivet, så hvorfra ved anmelderen, at det er tropiske frugter, der er tale om??

Svaret er simpelt, anmelderen har et totalt forskruet forhold til jobbet og ønsker at fremtræde smart og moderne - resultatet står desværre ikke mål med anstrengelserne Det hele er uvirkeligt, forlorent og forskruet til det latterlige - kort sagt ubrugeligt som anmeldelse! 

PROFORMA
I forbindelse med afslutningen af valget til Ældrerådet, bragte Roskilde Dagblad overskriften: 

"Disse 13 skal tale de ældres sag" 

- Tja, det er fuldstændig korrekt, for det bliver ved "at tale". Ældrerådet kan ikke andet, for det har ingen politisk magt. Dette uanset hvor urimeligt eller direkte menneskefjendsk rådet end måtte finde de politiske tiltag på ældreområdet.

Politikerne skal nemlig kun høre på Ældrerådet, og det er tilmed blot en ren formsag. Politikerne er ikke forpligtiget til at rette sig efter rådet!

Ældrerådet en demokratisk narresut - hvor de lokale politikere foregøgler medlemmerne en betydning, de ikke har. Til gengæld foranlediger politikerne afholdt en årlig "taksigelsesdag", hvor rådets "store" betydning fremhæves, og medlemmerne takkes for indsatsen! 

DAGENS GLIMT
"Der er altid gratis ost i musefælden"
(H.R. Gross - amerikansk politiker)