Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

lørdag den 30. oktober 2021

Note 946

DEN POLITISKE FORYNGELSESKUR

Kommunalvalget gør åbenbart hvert år underværker på visse politikere. De bliver nemlig yngre og yngre, alle rynker forsvinder - altså kun på deres valgplakater! 

IH - HVOR YNDIGT?
Roskilde Dagblad bringer en reportage fra afsløringen af forhenværende borgmester socialkammerat Joy Mogensens portræt på Roskilde Rådhus. 

- Tja, ligheden er så absolut ikke fremragende, men til gengæld er påfuglefjerene et glimrede symbol på Joy Mogensens overdådige og ekstravagante måde af forvalte og formøble den kommunale økonomi på! Så en hel del ligheder har kunstneren trods alt alligevel opnået med portrættet! 

LIDT FOR MORSOMT?
Roskilde Dagblad bringer en artikel om Kriminalforsorgens sidste nye reklamefremstød, og i den anledning udtaler en repræsentant fra forsorgen: 

"Enhver 6-årig kender politiet og brandvæsenet, men kender nok ikke kriminalforsorgen" 

- Tja, det kan da vist også tidsnok blive tilfældet?! 

HVOR OVERRASKENDE?!
Roskilde Dagblad oplyser, at den mange millioner store ekstraregning for digerne i Jyllinge Nord nu deles mellem de berørte lodsejere og Roskilde Kommune - det vil sige, at alle øvrige skatteydere også må betale for kommunens manglede budgetstyring. 

- Tja, den politisk ansvarlige for forvaltningen er borgmester socialkammerat Tomas Breddam, den administrativt ansvarlige er kommunaldirektør Henrik Kolind.

Kun den ene af dem er desværre på valg, så der er ingen vej udenom for borgmesteren. Til gengæld kan han bruge af millionerne fra sin absurd dyre og totalt unødvendige stibro til Musicon - eller fra de to kommende "alternative" parkeringshuse på samme lokation. 

DAGENS GLIMT
"Ikke alle narre bærer bjælder"
(Oprindelse ukendt)