Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

søndag den 31. oktober 2021

Note 947

VENDEKÅBEN

Den herostratisk berømte Torben "To i en" Jørgensen konverterede som bekendt pludselig til SF - og går nu angiveligt meget op i klimaet, hvilket aldrig før er sket - men nu er det altså moderne! 

Tidligere var han som typisk socialkammerat også med på noderne, da han lovede og dermed beløj kommunens ældre, syge og handicappede om de nye handicapvenlige busser, som han udmærket godt vidste aldrig ville komme.

Til gengæld kunne det ikke gå stærkt nok med at slagte de eksisterende tre små specielindrettede servicebusser til netop denne gruppe borgere.

Han forlod socialkammeraterne, da man formodentlig ikke kunne se hans genialitet, som for eksempel at bygge hængende lejligheder under vandtårnet ved svømmehallen og andre lignende påfund.

Det har derfor forbløffet rigtig mange, at SF som et angiveligt ældrevenligt parti, ikke alene kan bruge ham, men tilmed opstiller ham som nummer to på listen til kommunalvalget. Det viser lidt om, hvor ringe det lokale SF åbenbart er kørende med hensyn til egnede kandidater - dette når en politiker med Torben "To i en" Jørgensens menneskesyn, nu skal repræsentere SF i byrådet!

At han samtidig har ladet sin valgplakat så groft manipulere, at han ser mindst 20 år yngre ud, gør ham heller ikke ligefrem troværdig! 

INKONSEKVENT!
Annoncebladet Roskilde Avis bringer en artikel om en radikal happening på Stændertorvet - dette med overskriften: 

"Cykeltaxa mod biler på benzin" 

- Tja, hvad med biler på diesel, skal de så ikke erstattes af en cykeltaxa? 

DAGENS GLIMT
"Forskellen mellem en kat og en løgn er, at katten kun har ni liv"
(Mark Twain - amerikansk forfatter)