Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

onsdag den 3. november 2021

Borgmesterhån af ældre, syge og handicappede

 

Partiorganet Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer på forsiden en stor valgplakat med borgmester socialkammerat Tomas Breddam. Hvad der synes at være en normal reklame ændres ved, at der er indsat et fotografi af hans partikammesjuk forhenværende borgmester Joy Mogensen - dette med reklamesloganet: "Vi sætter velfærden først" 

Udtalelsen er beviseligt en direkte løgn! Hele ældreområdet blev som bekendt under Joy Mogensens regime udsat for abnormt store, grove og unødvendige besparelser, herunder blev hjemmehjælpen bombet 20 år tilbage. Samme linje blev videreført af Tomas Breddam, men nu brænder lokummet, for valget truer lige om hjørnet - og så gælder om at finde på løgnehistorier i en fart.

Derfor er det ikke specielt smart af Breddam, at han samtidig med sig selv, også bringer Joy Mogensen frem i rampelyset. Der er alt for mange skeletter i Mogensens kuffert med politiske vareprøver - hukommelsen hos kommunens ældre, syge og handicappede fejler nemlig ikke noget! 

Endnu mere klamt bliver det på bagsiden af forsiden, hvor de to socialkammerater meddeler, at sammen skaber vi Roskilde. Herefter følger for Tomas Breddam en usmagelig omgang selvros og for Joy Mogensen en tilsvarende omgang, der om muligt er endnu mere usmagelig!

Faktisk er det nærmest symbolsk, at partiorganet viser både forsiden og bagsiden af den socialkammeratlige medalje.

Til gengæld skal Tomas Breddam nok gøre sig klart, at noget kunne tyde på, at partiet er ved at køre Joy Mogensen i stilling som borgmester ved det næstkommende kommunalvalg. Det er nemlig altid rart at have to pile på buen, specielt når den første ikke rammer målet! 

DAGENS GLIMT
"Skal sandheden siges, er det ofte nemmere at stikke en løgn"
(Oprindelse ukendt)