Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

mandag den 8. november 2021

Note 953

BREDDAMS PARADENUMMER

På internettet kan det læses, at socialkammerat borgmester Tomas Breddam havde inviteret sin partikammesjuk statsminister Mette Frederiksen til at besøge Hyrdehøj Plejehjem for at vise hende noget af det, som fungerer! 

- Tja, det havde da været langt nemmere at vise hende noget af det, som ikke fungerer på plejeområdet i Roskilde. Udvalget her er nemlig over 10 gange så stort og dermed til at få øje på.

I virkeligheden var der bare tale om et politisk reklamebesøg som støtte til Tomas Breddam og de lokale socialkammerater op til byrådsvalget. 

EN DEMOKRATISK NARRESUT
Roskilde Dagblad bringer hele tre læserbreve omkring vigtigheden af det kommunale ældreråd, herunder flere opfordringer til at bruge sin demokratiske ret og stemme på ældrerådet! 

- Tja, Ældrerådet er kun en demokratisk narresut, som kommunen ved lov skal etablere. Rådet har ret til at bliver hørt på områder, der har med ældre at gøre - og så er rettighederne også slut. Politikerne har nemlig ikke pligt til at følge rådets forslag/henstillinger - kun pligt til at høre på dem. Kort sagt, rådet er i overført betydning totalt tandløst - men bevares, eksistensen af det lyder da så dejlig demokratisk! 

LIGE I RETTE TID
Roskilde Dagblad bringer overskriften: 

"Sådan skal svinet skæres" 

- Tja, det er da også meget politisk aktuelt her op til valget, for valgflæsket skulle da helst blive så fedt som muligt! 

DAGENS GLIMT
"Her sidder vi alle godt, sagde katten - den sad på flæsket"
(Gammelt dansk ordsprog)