Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

tirsdag den 9. november 2021

Note 954

USKADELIGE EVAN

Kan man vel godt kalde venstremanden Evan Lynnerup, som atter opstiller til valg i både kommune og region. Selv angiver han på valgplakaten, at han er en erfaren politiker - og det er for så vidt også rigtigt. Søvn giver logisk erfaring med drømme, og måske er det derfor, at man stort set intet konkret har hørt fra ham gennem hele den snart forgangne valgperiode?

Nu påstår visse naive humanister ganske vist, at kan man ikke sige noget godt om en person, så skal man ikke sige noget. Det kan man dog i allerhøjeste grad gøre om Evan Lynnerup, for han er ubetinget den lokalpolitiker, som gennem tiden har gjort mindst skade. Thi den som sover, synder ikke! 

ET SLAG I LUFTEN
Roskilde Dagblad oplyser, at flere hundrede mennesker var med til klimamarch gennem Roskildes gader. 

- Tja, det ville unægtelig betyde en hel del mere for klimaet, hvis det var borgerne i verdens tre største industrilande, der marcherede. For indtil da, vil alt andet blot være et symbolsk slag i luften - og ikke for luften! 

STANKEN FRA SOLUM II
Roskilde Dagblad oplyser, at der atter har været en brand på Solum, denne gang dog en væsentlig mindre end den forrige, samt at branden denne gang hurtigt blev slukket. Årsagen skal angiveligt være selvantændelse. 

- Tja, det var vist da også tilfældet ved den første brand, så mon ikke der kan ventes flere endnu - dette ligesom med den periodevise stank? 

DAGENS GLIMT
"Der går ikke røg af en brand, uden at der er gløder"
(Gammel dansk ordsprog)