Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

onsdag den 10. november 2021

Note 955

YDERST PÅFALDENDE

Dødstallet for Coronasmittede er stærkt stigende, faktisk er 23 personer døde på fem dage, men underligt nok bringer medierne under denne del af epidemien - modsat tidligere - ikke længere en løbende oversigt for antallet af døde pr. dag.

Det er højst ejendommeligt, for netop antallet af døde, kunne have bevirket, at de "frelste" og de "bedrevidende" omsider lod sig vaccinere.

Årsagen til stigningen er nemlig ene og alene, at de ikke-vaccinerede smitter de raske, således at antallet af smittede og indlagte nærmer sig antallet fra dengang, hvor epidemien var på sit højeste! 

Kort sagt, den positive virkning af de mange tidligere restriktioner er desværre forsvundet, dette ene og alene fordi alt for mange er alt for "kloge" i forhold til fagkundskaben på området!

Så pas på jer selv og os andre - lad jer vaccinere. Coronaen er stadig derude - og man dør fortsat af den! 

TRÆDØDEN
Indtræder uafvendeligt samtidigt med optakten til et valg. Mange træer har hver gang måtte lade livet for at der kan skabes en skov af valgplakater, valgaviser, husstandsomdelte reklamer - alt i smukke farver!

Spørgsmålet er også, hvorvidt den unødvendige brug af farvestoffer er godt for miljøet - det hele går nemlig op i røg på et senere tidspunkt.

På dette område er de såkaldt grønne partier ganske stumme. Der hyles og skriges ikke om den globale situation, hvilket er logisk - de deltager nemlig selv i reklameracet. Kort sagt, den sidste grønne hykler er ikke født endnu! 

UGENS GLIMT
"En dom lader sig modbevise, men aldrig en fordom"
(Marie von Ebner-Eschenbach - østrigsk forfatter)