Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

torsdag den 11. november 2021

Note 956

TOMAS BREDDAMS HERLIGHEDER

I forbindelse med borgerne i Vibys ønske om en omfartsvej citerer Roskilde Dagblad socialkammerat borgmester Tomas Breddam for følgende udtalelse: 

"Der er ikke råd til omfartsvej de næste fire år" 

- Nej da, selvfølgelig ikke, det må vælgerne i Viby da kunne forstå. Millionerne skal gå til etablering af Breddams unødvendige og dyre såkaldte stibro - dette alene til ære for Musicon og Roskilde Festival.

Af samme årsag kan vælgerne i Viby også se i vejviseren efter en svømmehal - selvom hallen kan bygges for det samme som stibroen koster og selvom hallen vil glæde og gavne et langt større antal personer og det hele året rundt!

Valgresultatet kan derfor blive, at Breddam ender på vippen - ikke i svømmehallen, men i kampen om borgmesterkæden! 

APROPOS OVENNÆVNTE
Partiorganet Socialkammeratlig Tidende (annoncebadet Roskilde Avis) bringer igen på forsiden et kæmpestort fotografi af socialkammerat borgmester Tomas Breddam - dette med underteksten: 

"Hele Roskildes borgmester". 

- Tja, ingen kan vel fortænke borgerne i Viby, hvis de ikke er enige i Tomas Breddams selvopfattelse?! 

ULIDELIG TILFREDSHED
Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) oplyser, at de store virksomheder i Roskilde er mest tilfredse. 

- Tja, det glæder helt sikkert hjemmehjælpsmodtager gamle fru Jensen at høre, mens hun ligger hjemme i sin seng og venter på døgnets eneste bleskift! 

EN LOGISK FORKLARING?!
I Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) sammenligner udgaveredaktør Torben Kristensen danskernes sindelag under 2. verdenskrig med det tilsvarende under Coronaen. 

- Tja, hvis udgaveredaktøren ikke allerede selv har oplyst, at han i sin tid droppede ud af sit historiestudie - så vil man i hvert fald efter denne udtalelse have haft en anelse! 

DAGENS GLIMT
"Gud kan ikke ændre fortiden - derfor misunder han historikeren"
(Samuel Butler - engelsk forfatter)