Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

fredag den 12. november 2021

Note 957

NEMLIG!

Annoncebladet Roskilde Avis bringer en valgreklame for den radikale Jeppe Trolle, hvor det oplyses, at han er 100 procent grøn borgmester. 

- Tja, det er ikke helt løgn, at han er grøn - det vil sige urutineret. Derfor kan man heller ikke forvente, at han vil kunne male byen rød - end ikke i politisk henseende! 

TÅBELIG PRIVATISERING
Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer en helsides valgreklame for det konservative rudiment i Roskilde Byråd Lars Lindskov - budskabet er: 

"Mere velfærd for pengene" 

- Tja, Lindskov vil i virkeligheden have en ringere velfærd for pengene, han vil nemlig privatisere. Herefter skal de aktuelle firmaer logisk tjene penge på velfærden, hvorfor den er dømt til at blive både dårligere og dyrere. Hvorimod kommunen ikke skal tjene penge på at levere velfærdsydelser, der derfor bliver billigere og forhåbentlig også bedre.

Der har været forsøg på at privatisere dele af velfærden rundt om i landets kommuner, og i alle er kvaliteten faldet, hvilket typisk er gået ud over de ældre, syge og handicappede. Kort sagt, Lindskovs stokkonservative ideer er ikke alene en død sild - den er rådden! 

EN LILLE TØFFELHELT?
Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer en helsides valgreklame for en socialkammerat ved navn Jette Henning. Indsat i reklamen ses et meget lille foto af hendes mand rektor Niller fra Roskilde Katedralskole, han udtaler: 

"Jeg stemmer også på Jette Henning" 

- Tja, alene det, at de ikke er på fornavn, synes at indikere, at der er tale om en stakkels tøffehelt, som ikke tør andet - eller også er det et udslag af galgenhumor?! 

DAGENS GLIMT
"Humor er som champagne, den tørre er den bedste"
(Siegfred Lowitz - tysk skuespiller)