Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

lørdag den 13. november 2021

Note 958

OM IGEN LINDOR 

Partiorganet Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) har ladet forhenværende borgmester i Roskilde socialkammerat Poul Lindor Nielsen udbrede sig - dette primært om konstitueringsforhandlingerne i 2005 og 2009. 

- Tja, vi vil meget hellere høre ham udbrede sig om, hvorfor han beløj borgerne om, at hans eksorbitante "tilbygning" til rådhuset kom til at koste 150 millioner skattekroner. Dette selvom han hele tiden påstod, at der kun var tale om 89 millioner, og selvom han vidste, at det var løgn? 

Derudover kunne det også være interessant at høre om, hvorfor han måtte ud og låne til de kommunale lønninger, fordi kommunekassen pludselig var løbet tør?

Kort sagt, Lindor Nielsen er socialkammerat og startede den økonomiske glidbane i Roskildes økonomi, der siden blev fulgt op i større og større målestok under hans afløser Joy Mogensens enevælde og nuværende borgmester Tomas Breddams økonomiske lapperier og udenomssnakken!

Desværre får borgerne aldrig Poul Lindor Nielsens forklaringer på miseren - resten er nemlig kun tavshed! 

LYVER BREDDAM NU IGEN?
Til partiorganet Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) udtaler socialkammerat borgmester Tomas Breddam, at Roskildes økonomi har det fint, og ved udgangen af året vil der være 300 millioner i kassen. 

- Tja, der er ifølge Michael Phillip Hansens indlæg i Roskilde Dagblad og de her viste beregninger ikke nær tale om 300 millioner. Hvis Breddam derfor ikke kan gendrive beregningerne, betyder det, at hans millioner må anses for ren fantasi og den slags reklamefims er ikke smart lige op til et kommunalvalg!! 

DAGENS GLIMT
"Man kan ikke holde kæft med tilbagevirkende kraft"
(Oprindelse ukendt)