Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

mandag den 15. november 2021

Note 959

DIREKTE SKAMMELIGT

Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer en helsides valgreklame for det lokale SF. Den viser partihopperen Torben "Talentløs" Jørgensen, der åbenbart forsøger at tomle den med en bus. Reklamen indeholder blandt andet lovning på et værdigt seniorliv. Det er en hån mod kommunens ældre, syge og handicappede.

Torben "Talentløs" Jørgensen orkestrerede nemlig nedlæggelsen af de tre små servicebusser, der netop var specielt designet til denne gruppe borgere. Derefter lovede han dem, at de almindelige busser ville kunne det samme som servicebusserne - dette selvom han vidste alt om, at det var løgn! 

Kan nogen stemme på et "socialt" parti, der har en sådan personage opstillet som nummer to på listen til Roskilde Byråd - det vil i givet fald da være direkte selvmodsigende!. 

HATTEDAMERNE HUSERER
Af Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) fremgår det, at den selvopkastede sygehusgruppe alias "Hattedamerne" atter kommer med råd og vejledning til regionen med hensyn til anvendelsen af Sjællands Universitetshospital Roskilde. Det har gruppen gjort masser af gange gennem snart 10 år, men ganske uden resultat. Tilmed handler forslagene altid om noget, andre for længst har bragt på banen!

Gruppen har nemlig ingen politisk magt, og er derfor uden nogen som helst praktisk indflydelse på noget som helst! Alligevel kommer der med mellemrum diverse ligegyldige udmeldinger, ene og alene for at gøre opmærksom på sig selv. Denne type selvpromovering tangerer uendelig selvglæde - og hvem gider høre om det? 

DAGENS GLIMT
"Man må lade folk tro på deres indflydelse. Hovedsagen er, at de ingen har"
(Ludwig Thoma - tysk forfatter) 

 

SKAB GLÆDE OG HÅB - STØT KAFÉ KLAUS