Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

onsdag den 17. november 2021

Note 961

HELDIGT FOR LARS LINDSKOV

Ovennævnte konservative byrådsmedlem havde ifølge Roskilde Dagblad næsten Roskildes borgmesterkæde på, da Merete Dea Larsen fra Dansk Folkeparti heldigvis i sidste øjeblik fik punkteret drømmen. Dermed har hun gjort Lindskov en meget stor tjeneste, hans ego ville nemlig slet ikke kunne have båret en sådan kæde.

Faktisk er det et meget smukt træk af Merete Dea - dette på trods af Lars Lindskovs gennem tiden offentlige udtalelser om hende i det politiske spil, selvom udtalelserne selvfølgelig aldrig var personligt ment?!

Til gengæld fortsætter Lindskov sit fede ben til 350.000 kroner som udvalgsformand for Vækst, Erhverv og Globalisering - så suttekluden bibeholdes altså også i de næste fire år. 

DEMOKRATIETS BAGSIDE
Valgdagen kaldes af visse politiske romantikere for demokratiets dag, men der er en bagside af medaljen. Efterfølgende kommer nemlig tiden til lokumsaftalerne, studehandlerne og rævekagerne. Her handler det ikke om demokrati og vælgernes interesser, men derimod om at komme til fadet med formands- og udvalgsposter, frynsegoder m.v. For selv et demokratisk system har desværre visse bivirkninger. 

VARM LUFT?!
Roskilde Dagblad oplyste inden valget, at det uheldsramte fodgængerfelt på Frederiksborgvej ifølge de ansvarlige politikere skal gøres mere sikkert. 

- Tja, nu er kommunalvalget forbi, så mon ikke fodgængerfeltet og dermed også sikkerheden atter udsættes nogle år - problemet har nemlig været kendt allerede mange år før valget! 

ET STYKKE MED TUNGE?
Roskilde Dagblad bringer en artikel om den radikale Jeppe Trolle - dette med overskriften: 

"Den grønne tunge" 

- Tja, hvis Trolle har en sådan, bør han konsultere sin læge snarest?! 

DAGENS GLIMT
"Vælgerne afgør ikke sagerne. De afgør, hvem der skal afgøre sagerne"
(George F. Will - amerikansk kommentator)