Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

torsdag den 18. november 2021

Note 962

BREDDAM PÅ VIPPEN

Ifølge Roskilde Dagblad var det meget tæt på, at socialkammerat Tomas Breddam måtte aflevere borgmesterkæden til den konservative Lars Lindskov. Havde det ikke været for Merete Dea Larsen fra Dansk Folkeparti, havde socialkammeraterne sandsynligvis tabt borgmesterposten.

Forhåbentlig har socialkammerateriet lært noget af dette kommunalvalg - det må man da håbe ikke mindst af hensyn til kommunes fremtidige behandling af ældre, syge og handikappede. 

MANUPULATIONSFORSØG?!
Det er nu kommet frem, at Ældresagen i Roskilde anbefalede medlemmerne at stemme på en bestemt person til ældrerådet, som også stillede op til regionsrådsvalget for Venstre! 

- Tja, når en forening anbefaler medlemmerne at stemme på en bestemt person, er det på tide at opsige medlemskabet, medmindre der selvfølgelig er tale om en politisk partiforening. For hvad blive mon så det næste, en anbefaling af indkøb i bestemte forretninger og/eller af bestemte produkter?? 

REKLAMEJUL
Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) meddeler, at hæftet "Jul i Roskilde" bliver grønt. 

- Og det bliver sædvanen tro også fyldt med de sædvanlige politiske reklamer og lovprisning! 

KAN HAN OGSÅ GÅ PÅ VANDET?
Partiorganet Socialkammeratlig Tidende (annoncebladet Roskilde Avis) bringer atter udgaveredaktør Torben Kristensens ugentlige klummert, denne gang med overskriften: 

"Pas og masker er bedre end ny lukning" 

- Tja, udgaveredaktøren er udover de lokale socialkammeraters journalistiske sprællemand åbenbart nu også blevet overlæge, professor, dr. med. i epidemiologi - så han ved helt sikkert, hvad han taler om?! 

ROSKILDES VALG
Valgets smarteste politiker: Merete Dea Larsen (DF)

Valgets tåbeligste politiker: Jeppe Trolle (R)

DAGENS GLIMT
"Man kan ikke lære en gammel cirkushest nye numre"
(Dansk talemåde)