Her kommenteres på den lokale andedam uden skelen til partiskel. Når jeg anvender en blog frem for læserbreve, skyldes det hensynet til sarte sjæle og de videre konsekvenser heraf. Nu kan de selv vælge, om de ønsker at læse mine meninger. Samtidig optager jeg ikke den spalteplads i de lokale aviser, der anvendes til selvfed lokalpolitisk reklame eller til kulturskruk lovprisning. Så klik ind og få en anden synsvinkel på tingenes tilstand end den officielle!

lørdag den 20. november 2021

Note 964

HÆVNGERRIG PARTIHOPPER!

Roskilde Dagblad bringer et interview med millionær Brask fra Liberal Alliance. Han mener i ramme og alvor, at han har gjort Roskilde en tjeneste ved ikke at pege på en venstreborgmester?! Nu er Brask som bekendt netop afhoppet fra det lokale Venstre, hvor man heller ikke kunne se hans strålende genialitet. Hvorfor der blot er tale om en simpel hævnakt - og intet som helst andet! 

OPRYDNING
Nu er valget for længst forbi, og så bliver det spændende at se, hvor mange af de politiske partier, der har fjernet deres valgplakater samt ikke mindst de plastikstrips, plakaterne er sat op med.

Der er mange typer forurening, og en af dem er uaktuelle reklamer. Desværre har Roskilde en tradition for, at lige så hurtigt plakaterne kom op, lige så langsomt går det med at få dem taget ned igen!

Formodentlig har alle de "grønne" partier dog allerede ryddet op efter sig - ellers lever de ligesom ikke rigtig op til deres egne miljøideologier! 

ER EVAN UDSOVET?
Til Roskilde Dagblad udtaler venstremanden Evan Lynnerup efter ikke at have opnået valg til Roskilde Byråd:
 

"Jeg havde dog ønsket, at det var mig selv, som havde sagt stop" 

- Tja, Evan Lynnerup har slumret trygt gennem flere valgperioder og har kun lige været oppe og vende ved valgene. Hvorfor han har haft masser af tid til selv at sige stop - men går den, så går den, men det gør den så ikke længere!! 

DAGENS GLIMT
"En mands ærlighed vokser ikke med hans rigdom"
(Thomas Jefferson - amerikansk præsident)